Huidcoach Tiel: "Alles in het belang van uw huid"

Homepage | Contact
hannah Microdermabrasie Xperience


Als eerste in Tiel intoduceren wij de hannah Microdermabrasie Xperience

Tijdens de hannah Micodermabrasie Xperience wordt gebruik gemaakt van een combinatie van microdermabrasie en ultrasoon. Dit unieke concept is geschikt voor bijna ieder huidtype en elke leeftijd.

De hannah Micodermabrasie Xperience werkt zeer effectief bij:
- Littekens
- Acne
- Pigmentvlekken
- Fijne rimpels
- Vale huid
- Vochtarme huid
- Striae
- Ouderwordende huid
- Liftende resultaten voor ouderwordende huid
- Rokershuid


Microdermabrasie - verbetering van de huidstructuur

Met behulp van kristallen worden op zachte en gecontroleerde wijze het bovenste laagje van de opperhuid verwijderd. Daarnaast wordt de huid geprikkeld wordt om nieuwe cellen aan te maken.
Littekens en fijne rimpels vervagen, de huid krijgt een betere doorbloeding waardoor de huid er gezonder, frisser en gladder uit gaat zien.
Deze intensieve peeling is pijnloos en geeft direct een zichtbaar resultaat.
Klinische testen bewijzen dat al na 1 behandeling een huidstructuur-verbetering van 19,6% is opgetreden.Ultrasoon - dieper in de huid door geluid

Door middel van geluidsgolven kunnen op een eenvoudige wijze enzymen, mineralen en vitaminen dieper in de onderste lagen van de opperhuid gebracht worden..Frequentie van behandeling

U kunt de behandeling eenmalig doen om de huid een oppepper te geven. Na de microdermabrasie-behandeling zal uw huid een stralende heldere teint hebben met een gladder huidoppervlak.
Klinische testen met ons microdermabrasie-apparaat hebben zelfs bewezen dat er al na 1 behandeling een huidstructuur-verbetering van 19,6% is opgetreden.
Steeds meer mensen vervangen daarom ook het maandelijkse bezoekje aan de huidcoach door een hannah Micodermabrasie Xperience.

Bij huidproblemen zal de behandeling in kuurverband plaatsvinden. Tussen de behandelingen zit 1 tot 2 weken tot het gewenste resultaat bereikt is. Daarna is een behandeling om de 4 tot 6 weken voldoende om het behaalde resultaat te behouden.Bel ons en ontdek wat wij voor u en uw huid kunnen betekenen.

Een consult afspraak is geheel vrijblijvend.
Bel 0344 - 60 59 58
HOME | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN