Huidcoach Tiel: "Alles in het belang van uw huid"

Homepage | Contact
De liefde voor de huid moet natuurlijk van
twee kanten komen!LavieSage legt de nadruk op schoonheid, gezondheid en balans van binnenuit. De huid wordt immers constant van binnenuit door bouwstoffen uit gezonde voeding gemaakt. Gezonde en gevarieerde voeding, een goede stofwisseling met voldoende opnamecapaciteit van de darmen en hoogwaardige bescherming vormen de voorwaarde voor een goede huidconditie.


Goede voeding en ons Lichaam

Ons lichaam is een wonderlijke, briljante samenstelling van cellen. Iedere cel is een eigen soort zelfstandig leventje, alles samen maakt ons lichaam. Iedere cel heeft ook alle functies van ons totale lichaam in zich. Daarom moeten we ze “stuk voor stuk” verzorgen zodat het totaal in de best mogelijke gezondheid verkeert. Helaas is dat geen eenvoudige opgave in de huidige maatschappij.


Huid is graadmeter

Onze huid is een soort graadmeter van hoe we de binnenkant verzorgen. Zijn we moe, gestrest, eten we ongezond, komen we slaap te kort? Het is direct aan je gezicht af te lezen.


Gezonde celdeling

We weten eigenlijk wel dat onze huid continu wordt vernieuwd. Iedere 28 dagen maken onze cellen zo’n nieuwe buitenkant die is voortgekomen uit het voedsel dat we tot ons hebben genomen. De perfectie van die buitenkant heeft alles te maken met de kwaliteit en kwantiteit van de beschikbare “grondstoffen” die we uit ons eten moeten halen. Uiteraard geldt dit even zo goed voor de binnenkant. Want ons gehele lichaam is een samenspel van degeneratie en regeneratie.


Oorzaak veroudering

Als we meer afbreken dan opbouwen is er sprake van achteruitgang, dus veroudering. Kunnen we dit proces omkeren dan worden we gezonder omdat ons lichaam zich dan richt op de opbouw van nieuwe cellen en weefsels. Dat zie je dan uiteraard ook direct aan je huid. Je kunt gerust stellen: je bent wat je eet!


Natuurlijke facelift

Meer collageen in uw huid kan de contouren verbeteren, rimpels verzachten, meer volume brengen en het vochtgehalte verhogen, zelfs littekens verbeteren. Meer elastine zorgt voor een natuurlijke lift en een strakkere huid. Door het natuurlijke anti-aging effect haalt u vele jaren van uw gezicht af.


LavieSage 100 % natuurlijk

LavieSage bevat natuurlijke ingrediŽnten die krachtiger en effectiever zijn en betere bescherming bieden dan (natuurlijke) synthetische producten vanuit de winkel. Ze zeggen vaak dat ze natuurlijk zijn, maar zijn natuurlijk synthetisch nagemaakt. Deze synthetische voedingssuplementen kunnen niet door het lichaam worden opgenomen. Kortom u plast het gewoon weer uit zonder dat het enige werking heeft.


Bel ons en ontdek wat wij voor u en uw huid kunnen betekenen.

Een consult afspraak is geheel vrijblijvend.
Bel 0344 - 60 59 58


LavieSage


HOME | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN