Huidcoach Tiel: "Alles in het belang van uw huid"

Homepage | Contact
Duurzame huidverbetering

In onze praktijk streven onze huidcoaches om uw huidconditie te verbeteren dan wel te behouden. Daarbij gaan onze huidcoaches een stap verder dan de reguliere schoonheidsspecialist!


Beleef de hannah Xperience behandeling

Om het hannah concept echt te kunnen begrijpen, moet je het gewoon beleven. Hoe de behandeling er precies uitziet, hangt af van de conditie van de huid. Iedere huid is anders.

Bij uw eerste afspraak zal de huidcoach in intake-gesprek met u afnemen. Op deze manier kunnen wij uw persoonlijke wensen in kaart brengen.

De volgende stap is een uitgebreide huiddiagnose met de Skin Analyzer. Met behulp van de Skin Analyzer kan de huidcoach uw vocht, vet en PH-waarde van de huid meten. De resultaten van de huiddiagnose en het intake-gesprek vormen de basis van de behandeling.

Ter introductie geven wij u éénmalig €10,- korting op een Hannah Xperience Plus Behandeling. Tijdens deze Xperience maakt u kennis met echte huidverbetering met behulp van de hannah producten, de hannah massagetechnieken en het unieke hannah systeem!

De Hannah Xperience Plus Behandeling bestaat uit:
- Een intakegesprek
- Huidmetingmeting met de hannah Skin Analyzer
- Reiniging
- Enzymatische peeling
- Scrub plus op het decolleté
- Stimuleren van de doorbloeding met Cell Active
- hannah Bindweefselmassage
- Aanbrengen van producten afgestemd op uw huid
- Huidverzorgingsadvies

>> Download uw waardecouponHOME | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN