Huidcoach Tiel: "Alles in het belang van uw huid"

Homepage | Contact
Collageen Inductie Therapie

Het Microneedle Therapy System concept is een medisch (FDA) geregistreerd concept afkomstig uit Amerika waarbij gebruik wordt gemaakt van zeer fijne naaldjes van chirurgische kwaliteit waarmee diverse huid indicaties succesvol worden behandeld.


Wat houdt een MTS behandeling in?

De MTS Roller™ maakt gebruik van 200 zeer fijne naaldjes die de huid "gecontroleerd perforeren" zonder de opperhuid te beschadigen. Dit stimuleert in de diepere huidlagen de aanmaak van lichaamseigen collageen en elastine en stabiliseert de melanine productie.
Collageen is het lichaamseigen eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Melanine is verantwoordelijk voor de pigmentatie van onze huid. De naaldjes creŽren microkanaaltjes tot in de diepere huidlagen waardoor er een verhoogde opname van actieve werkstoffen plaats vindt en de gebruikte producten een nog beter resultaat leveren.
Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat de actieve bestanddelen in de cosmetica gedeeltelijk de huid kan binnen dringen. Door de huid te perforeren, kan de opname sterk verhoogd worden.
De behandelingen worden enkel uitgevoerd door de erkende specialisten.
Contra indicaties zijn: actieve acne, ontstekingen, koortslip, schimmel infecties en rosacea.


Welke huidindicaties kunnen worden behandeld met de MTS Roller?

- Acne littekens
- Grove poriŽn
- Hypertrofische littekens
- Hyperpigmentatie (te veel pigment)
- Huidveroudering
- Striemen / striae
- Rimpels en huidverslapping
- Littekens door brandwonden


Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, is afhankelijk van uw huidprobleem en kan variŽren.


Zelf aan de Rol!

Met de MTS thuisrollers kunt u het resultaat nog meer versterken!
Door gebruik te maken van de thuisrollers versterkt u uw resultaat tot 1000 x dan wanneer u alleen producten gebruikt. De naaldjes van de rollers creŽren microkanaaltjes in de huidlagen waardoor er een verhoogde opname van actieve werkstoffen plaats vindt en de gebruikte producten een nog beter resultaat leveren!

Ontdek hoe u het meest optimale resultaat kunt behalen in onze praktijk door het gebruik van de “Micro Needling Therapy System”!
Bel ons en ontdek wat wij voor u en uw huid kunnen betekenen.

Een consult afspraak is geheel vrijblijvend.
Bel 0344 - 60 59 58


HOME | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN