Huidcoach Tiel: "Alles in het belang van uw huid"

Homepage | Contact
Bodysugaring - ontharen met suiker


Body sugaring is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van lichaam en gelaat te ontharen. Met behulp van de 100% natuurlijke Alexandria suikerpasta worden de haren verwijderd. Deze manier van ontharen is een minder pijnlijk alternatief voor harsen. Suiker maakt de huid zachter, hierdoor treden geen beschadigingen of allergische reacties op. De methode is geschikt voor alle huid- en haartypen.

Nog een voordeel is dat Body Sugaring al veel eerder kan worden toegepast dan harsen. Al bij haren van minder dan 2 mm is het mogelijk deze te verwijderen. Door harsen kan 15%-30% van de haren afbreken. Door het gebruik van suikerpasta worden de haren soepel en alleen in de natuurlijke haargroeirichting verwijderd. De haren breken hierdoor zelden af.

Ingegroeide haren behoren tevens tot het verleden. Bij suikerontharing worden niet alleen de haren uitgetrokken maar ook de dode huidcellen gepeeld. Zo komen ingegroeide haren aan de oppervlakte en worden deze verwijderd.

Uiteindelijk leiden de behandelingen tot sterk verminderde haargroei. De haren komen elke keer dunner terug. Na slechts enkele behandelingen is er duidelijk verschil merkbaar met harsen.


Alle voordelen op een rij

- 100 % natuurlijke ingrediŽnten
- het is niet heet, dus geen brandwondjes
- het is met water te verwijderen dus geen plakresten
- hecht niet aan de huid
- door de speciale techniek breken de haren niet of nauwelijks af
- ook geschikt voor de meest gevoelige huid
- 100 % hygiŽnisch
- haren kunnen al verwijderd worden vanaf 2mm lengte
- het leidt naar minder haren die terugkomen

Klik hier voor de prijslijst van de bodysugaring
HOME | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN