Huidcoach Tiel: "Alles in het belang van uw huid"

Homepage | Contact



 

Bindweefselmassage

 

Naarmate we ouder worden verandert er veel in de huid. Doordat de huid vocht verliest en de doorbloeding vertraagd ontstaat er een vermindering in stevigheid en volume.

Bij hannah wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. hannah is er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

Tijdens de hannah Bindweefselmassage zal de huid op een zeer intensieve manier worden gestimuleerd om zichzelf te gaan herstellen en een duurzame huidverbetering te verkrijgen. De bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huidlagen (het onderhuids bindweefsel) en is daarmee ware fitness voor uw huid!

Deze unieke bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, de aanmaak van collageen en elastine, vermindert verklevingen en verstevigt het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte of verminderderde doorbloeding kunnen onder andere rimpels en lijntjes, verklevingen of zelfs acne ontstaan. Dankzij de hannah Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en de huidconditie geoptimaliseerd.

Door de massage in kuurverband toe te passen wordt de werkzaamheid verhoogd en de effectiviteit van de hannah producten bovendien vergroot. Tijdens de bindweefselkuur zal er gedurende 6 weken een wekelijkse behandeling gegeven worden.
 

 
Totale kuurprijs 6 behandelingen: € 375,-



 
HOME | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN